Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  „Ђоко Вјештица“ Тамари Грујић и Бранку Станковићу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

24. 10. 2013.

„Ђоко Вјештица“ Тамари Грујић и Бранку Станковићу

Тамара Грујић, водитељка емисије „Радна акција“ и Бранко Станковић, аутор емисије „Квадратура круга“ овогодишњи су лауреати награде за новинарску хуманост „Ђоко Вјештица“, коју додељују УНС и фирма „Лемикс“ из Београда. У конкуренцији 23 предлога, жири у саставу Милош Бато Милатовић,председник, Љиљана Смајловић, Јовица Павловић, власник фирме „Лемикс“, Смиља Дабетић, Живојин Ракочевић и Силвија Сламниг одлучио је да ове године награду поделе Тамара Грујић и Бранко Станковић.

 

Укупни износ награде који додељује фирма „Лемикс“ износи 1.000 евра у динарској противвредности.

Жири је истакао да је ове године на конкурс стигао велики број квалитетних радова што доказује да је ова награда добила на значају и угледу.

Највише предлога стигло је из "ТВ Прва", а у најужем избору за награду били су, поред добитника, и предлози из "Курира", "Блица" и "Политике" .

Уручење награде „Ђоко Вјештица“ биће одржано 25. октобра 2013. године, у 20 сати у ресторану „Кумбара“, Генерал Жданова бр. 36, Авала.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси