Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Позив на трибину о медијској фотографији - Нови Сад, 19. октобар, 20 сати
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

11. 10. 2017.

Извор: УНС

Позив на трибину о медијској фотографији - Нови Сад, 19. октобар, 20 сати

Удружење новинара Србије (УНС) са својим огранком Друштвом новинара Војводине позива младе фоторепортере, полазнике новинарских секција средњих и основних школа и ширу јавност на трибину о значају медијске фотографије на којој ће говорити познати фоторепортери Дарко Дозет и Зоран Јовановић Мачак.

Трибина је заказана за 19. октобар, с почетком у 20 сати, у Културном центру Новог Сада, Католичка порта 5.



Фоторепортери „Вечерњих новости“ Дарко Дозет из Новог Сада и Зоран Јовановић Мачак из Панчева, говориће о својим искуствима, значају поштовања професионалних стандарда, ауторским правима, етици и естетици фотографије, о најзанимљивијим догађајима у каријери и представити фотографије које ће посебно памтити и по којима ће бити упамћени.

Разговор са фоторепортерима водиће уредница на Радио-телевизији Војводине и председница Друштва новинара Војводине Ержебет Пап Рељин.

Након трибине, млади фоторепортери и учесници догађаја моћи ће да у радионичарској атмосфери прикажу своје медијске фотографије и чују коментаре  и савете Дозета и Јовановића, који им могу помоћи у професионалном раду.

Млади новинари и фоторепортери, као и остали заинтересовани за предавање о медијској фотографији, могу да се пријаве до 18. октобра 2017. на мејл vesna.masalovic@uns.rs.

Реализацију скупа подржао је Покрајински секретаријат за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове Покрајинског секретаријата за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама, који је доделио средства.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси