Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Преминуо уредник листа "ТЕ-КО Костолац" Драган Радојковић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

24. 09. 2010.

Преминуо уредник листа "ТЕ-КО Костолац" Драган Радојковић

Драган Радојковић, руководилац Службе за односе с јавношћу и главни и одговорни уредник листа „ТЕ – КО Костолац“ изненада је преминуо данас у раним јутарњим часовима.



Радојковић је рођен 19. маја 1960. године у Београду, а у Комбинат „Костолац“ је дошао 1987. године. Свој радни век започео је као новинар у листу „Глас произвођача“.

Након трансформацији Комбината у два јавна предузећа каријеру је наставио у Јавном предузећу Термоелектране „Костолац“. Једно време као шеф Кабинета директора Термоелектрана, а по формирању Привредног друштва „Термоелектране и копови Костолац“, вратио се у Службу за односе с јавношћу на место уредника електронских издања.

Почетком маја 2009. године именован је за руководиоца Службе за односе с јавношћу и Главног и одговорног уредника листа „Глас произвођача". Као већ искусан новинар настојао је да у листу који је толико волео да лични печат, а да то буде у потпуности у складу са политиком Привредног друштва.

Комеморативни скуп одржаће се сутра, 25. септембра у 10 часова, у Конференцијској Сали ПД ТЕ – КО Костолац, а сахрана ће се обавити на старом пожаревачком гробљу у
14 часова.

Новица Савић

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси