Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  ПензијаИНФО д.о.о. одобрилa попуст члановима УНС-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

29. 12. 2010.

ПензијаИНФО д.о.о. одобрилa попуст члановима УНС-а


Предузеће ПензијаИНФО д.о.о. одoбрило је члановима УНС-а попуст од 20 одсто на своје услуге - правне савете, прикупљање доказа о радном стажу у земљи и иностранству, припрему документације за пензију...

ПензијаИнфо д.о.о. је прво специјализовано приватно предузеће у Србији за помоћ у остваривању права и обавеза из пензијског и инвалидског осигурања.

Оснивачи овог предузећа су врхунски стручњаци са дугогодишњим искуством у примени прописа у тим областима, у земљи и иностранству.

Послодавци ће моћи да добију стручну помоћ у тумачењу прописа, пријаве и одјаве радника и помоћ у попуњавању образаца. Пензионери могу рачунати на информације о правима и обавезама, о могућностима коришћења опоравка и рехабилитације, туђе неге, помоћи у кући, набавци помагала, остваривању пензија и примања из иностранства.

За остваривање попуста чланови УНС-а треба да дају на увид чланску карту Удружења оверену за текућу или претходну годину.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси