Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Комеморација поводом смрти Наташе Вучковић Лесендрић у понедељак у Скупштини града
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

19. 03. 2011.

Комеморација поводом смрти Наташе Вучковић Лесендрић у понедељак у Скупштини града

Комеморација поводом смрти Наташе Вучковић Лесендрић, помоћнице за медије министра културе, биће одржана 21. марта у 10 часова у Скупштини Града Београда (Стари двор). Сахрана је истог дана у 14 часова на Топчидерском гробљу у Београду.



Наташа Вучковић Лесендрић преминула је 17. марта у 45. години, после тешке болести.

Рођена је 1966. године у Косовској Митровици. Завршила је Филозофски факултет у Београду, одсек Андрагогија.

Њену биографију краси и УК испит након студија на Оксфорду у Великој Британији. Била је и консултатнт и тренер светске асоцијације новина у Паризу, ангажована и у Украјини за најтиражнији дневни лист „Сегоднyиа“ у Кијеву, као и у Авганистану, Јерменији, Белорусији, Монголији. Била је модератор на конференцијама у Киргистану, Либији, Бразилу, Немачкој...

Као ПР менаџерка радила је и у “Југоекспорту” и “Енергоинвесту”. Радила је и у маркетингу листа Блиц, била директорка дистрибутивне мреже АПМ Транс прес, основане крајем 1990-их за потребе независних медија, а потом директорка штампарије Асоцијација приватних медија ''Принт'' из Београда. Била је и асистент демонстратор на Филозофском факултету у Београду, на Катедри за педагогију и андрагогију.

Наташа Вучковић Лесендрић је била удата и мајка једног детета.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси