Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Позив новинарима за семинар "Управљање животном средином" у Смедереву
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

30. 03. 2011.

Позив новинарима за семинар "Управљање животном средином" у Смедереву

Удружење новинара Србије позива колегинице и колеге из Смедерева и околине да се пријаве на семинар “Управљање животном средином” који ће се одржати 19. априла у Смедереву.

УНС семинар организује заједно са Немачком организацијом за међународну сарадњу (ГИЗ), Министраством животне средине, рударства и просторног планирања, Сталном конференцијом градова и општина и Bells покретом.

Стручњаци из области заштите животне средине, климатских промена и управљања отпадом и отпадним водама биће предавачи на овом семинару.

Уколико се већ бавите овим темама или бисте за њих желели да се специјализујете позивамо Вас да се пријавите на dragana.bjelica@uns.rs. У пријави наведите Ваше име и презиме, редакцију са којом сарађујете/у којој сте запослени, контакт телефон и кратку професионалну биографију.

Број учесника семинара је ограничен, а за највише 10 колегиница и колега из околине Смедерева биће обезбеђени путни трошкови. Молимо колегинице и колеге који нису из
Смедерева да нагласе из ког места долазе ради рефундирања путних трошкова.

Рок за слање пријава је 13. април 2011.

Након семинара медијске приче на тему управљања животном средином осим у својим медијима учесници ће моћи да објаве и на сајту УНС-а.

Оквирни програм семинара и позив се налазе у прилогу.

На семинару је до сада учествовало близу 60 новинара и студената новинарства. Семинар је одржан у Београду, 22. октобра 2010., у Новом Саду, 16. фебруара 2011. и у Нишу, 28. марта 2011.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси