Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Отварање изложбе "Прес фото Србија"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

06. 04. 2011.

Отварање изложбе "Прес фото Србија"

Асоцијација медијских фотографа Србије, Удружење новинара Србије, Центар за развој фотографије и Културни центар Београда позивају чланове УНС-а на отварање изложбе "Прес фото Србија".



Појекат промовише ауторски приступ у документарној фотографији и развој осећаjа друштвене одговорности фотографа у процесу информисања јавности путем фотографије.

На конкурс "Прес фото Србија" стигло је више од 1200 медијских фотографија и фото-репортажа у категоријама "Блиц вест", "Вест", "Личности у вестима", "Портрет", "Спорт", "Свакодневни живот", "Наука", "Уметност", "Природа", и "Илустрација".

На жирирању је одабрана 151 фотографија која ће сачињавати овогодишњу изложбу, а чланови жирија били су Далибор Даниловић, Бранимир Карановић, Александар Келић, Реинер Риедлер, Миланка Тодић и Звездан Манчић. 

Свечано проглашење добитника прве награде, као и имена осталих награђених одржаће се на првој изложби у петак 8. априла, са почетком у 19 сати у галерији "Артгет" Културног центра Београда, Трг Републике 5.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси