Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Суд у Новом саду пресудио у корист УНС-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

08. 04. 2011.

Суд у Новом саду пресудио у корист УНС-а

Основни суд у Новом Саду одбио је као неоснован захтев Миланке Воргић из Новог Сада, да се поништи одлука председнице Удружења новинара Србије (УНС) Љиљане Смајловић о обустављању извршења одлуке Управног одбора Друштва новинара Војводине (ДНВ) од 13. новембра 2009. године.

Председница УНС-а обуставила је тада нестатутарну одлуку тада већ бившег руководства ДНВ-а, које је покушало да откаже раније заказану Изборну скупштину наше покрајинске организације.

Пресуда основног суда у Новом Саду је још један доказ који потврђује легалност Изборне скупштине ДНВ-а, одржане 28. новембра 2009. године.

Удружење „Друштво новинара Војводине“, које је јануара 2010. године формирала неколицина незадовољних колега, међу којима је и Миланка Воргић, нема никакву правну везу са УНС-ом и ДМВ-ом које функционише у саставу УНС-а.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси