Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  18. рођендан РТВ Бор
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

16. 05. 2011.

18. рођендан РТВ Бор

Регионална Телевизија Бор, најмлађи електронски медиј у окриљу информативне куће „Штампа, радио и филм“, прославила је 10. маја своје пунолетство.



Прослави су присуствовали директори борских јавних предузећа и установа а председник Општине Небојша Виденовић свечано је отворио преуређене просторије редакције борске Телевизије. Том приликом су уручене захвалнице радницима телевизије, представницима локалне самоуправе и РТБ-а.

Генерални директор РТБ Бор Благоје Спасковски је честитајући колективу ове медијске куће рекао да је "пунолетство ове регионалне телевизије привилегија, али и велика обавеза" и изразио жељу да телевизија Бор настави рад уз још већи ентузијазам и одговорност запослених.

Радио телевизија Бор постоји у медијском простору Тимочке Крајине и Србије, више од 40 година. Први број листа "Колектив", најстаријег фабричког гласила у Србији из штампе изашао је 1. новембра 1947. године.

Радио Бор је почео да емитује програм 30. децембра 1969, а телевизија Бор 24 године касније.

Сва три гласила, као и лист "Борске новости", "Бакар филм" и часопис "Бакар", била су у саставу информативне куће "Штампа, радио и филм, под чијим кровом сада постоје Радио и Телевизија Бор.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси