Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Слобода медија за бившег директора у Шапцу: Твоје новине ће бити укинуте када други дођу на власт (ВИДЕО)
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

07. 08. 2019.

Аутор: Ј. П. Извор: УНС

Слобода медија за бившег директора у Шапцу: Твоје новине ће бити укинуте када други дођу на власт (ВИДЕО)

Телевизија Шабац обавестила је Удружење новинара Србије (УНС) да је некадашњи директор Пливачког маратона „Јарак- Шабац“ Војислав Мијић, на јучерашњој конференцији коју је организовао у просторијама шабачке телевизије „Ас“, вређао новинаре и претио медијима да ће их угасити када неко други дође на власт.

„Иако су му се присутни новинари новина ‘Подринских’ и ’Гласа Подриња’ и телевизија ’АС’ и ’Шабац’ обраћали са ’господине Мијићу’, конференција је протекла у непријатном тону јер их је оптуживао да су дошли ’тенденциозно да га нападну’ , ’лажно оптужују’, ’постављају глупа питања’ и ’обмањују јавност’, наводи се у саопштењу Телевизије Шабац које је прослеђено УНС-у.

У саопштењу редакције телевизије Шабац наводи се да је Мијић претње упутио новинару „Подринских“ Ивану Ковачевићу, после питања која му се нису допала.

„Дошао си овде тенденциозно, ниси ни позван. Ја бих те замолио да у твојим новинама моје име више не узмеш, нити случајно, је л’ ти јасно? А новине ће ти бити укинуте када дођу други људи на власт у Шапцу“, рекао је Мијић у видео снимку који је Телевизија Шабац послала УНС-у.

На снимку се чује да Мијић колеги Ковачевићу каже „пљувачино“ и да је дошао „тенденциозно да лаже“.

Иначе, Мијић је, како се наводи у саопштењу Телевизије Шабац, „симпатизер" Српске напредне странке који је 13. јуна ове године говорио на протесту ове странке испред Градске управе у Шапцу.

Коментари (1)

Остави коментар
чет

08.08.

2019.

Realan [нерегистровани] у 03:45

Ah

Zar nisu vlasnici "slobode" i "nezavisnosti" najveci lazovi, kadije i sudije sveta? Zar im je javna istina smetnja?

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси