Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  УНС отворио новинарску радионицу за основце у Клокоту и посетио редакције у Косовском Поморављу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

30. 09. 2011.

УНС отворио новинарску радионицу за основце у Клокоту и посетио редакције у Косовском Поморављу

Представници УНС-а јуче су у О.Ш. „Свети Сава“ у Клокоту одржали уводно предавање деци која ће учествовати у новинарској радионици и правити свој лист „Чуперак“.

 Генерални секретар УНС-а Нино Брајовић, члан Управе Новица Савић и менаџер УНС-ових школа Драгана Бјелица разговарали су са основцима о новинарском занимању, новинарским жанровима и покушали да им приближе вест и репортажу.


Новинарску радионицу за основце и средњошколце са КиМ покренуо је колега Ратко Стојиљковић уз подршку Министарства културе. Он ће са ђацима у Клокоту радити наредних недељу дана и уређивати лист „Чуперак“.

Представници УНС-а разговарали су у месту Пасјанe са уредником и власником радија „Ласер“ Зораном Максимовићем, а у Шилову су посетили редакцију телевизије „Пулс“.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси