Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  ТВ Канал 9 поново у каблу СББ-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

30. 09. 2011.

ТВ Канал 9 поново у каблу СББ-а

Компанија СББ обавестила је данас новосадску ТВ Канал 9 да је поступила по привременој мери Привредног суда у Новом Саду и поново почела да емитује њихов програм.



У ТВ Канал 9 кажу да се њихов програм поново дистрибуира у кабловском систему СББ у Новом Саду на каналу С1, односно на око 105MHz VHF.

Директорка телевизије Маја Павловић замолила је Новосађане да им се јаве на телефон 021 522 733 уколико не могу да пронађу програм телевизије Канал 9 у свом основном пакету аналогних програма СББ-а у Новом Саду или уколико имају сметње или лош пријем програма.

Кабловски оператор СББ искључио је ТВ Канал 9 из своје понуде 5. јула ове године. Привредни суд у Новом Саду донео је 26. септембра привремену меру по којој је СББ дужан да настави са емитовањем програма ове телевизије.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси