Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси  |  Данас истиче рок за објављивање резултата медијских конкурса Министарства културе
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси

29. 06. 2016.

Аутор: К. К. Извор: УНС

Данас истиче рок за објављивање резултата медијских конкурса Министарства културе

„Решења о расподели средстава за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја су у процедури, написана су и тренутно су код министра. Чекамо да их добијемо потписане и објавићемо их чим стигну, надамо се данас или сутра. Знамо да данас истиче прописани рок за њихово доношење“, речено је Уружењу новинара Србије (УНС) у Министарству културе и информисања.

Комисије за оцењивање пројеката састављене од представника новинарских и медијских удружења и медијских стручњака свој посао завршиле су још пре око месец дана.

„Комисије су у мају завршиле посао и предлози решења о расподели су потписани, тако да су комисије свој посао урадиле“, рекао је генерални секретар УНС-а и један од чланова комисија Нино Брајовић.

Подсетимо, Правилником о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања прописано је да Решење о расподели средстава мора бити донето у року од 90 дана од дана закључења конкурса.

Конкурсе за суфинансирање медијских пројеката Министарство културе и информисања расписало је 1. марта и они су трајали до 31. марта.

Коментари (1)

Остави коментар
чет

30.06.

2016.

anonymous [нерегистровани] у 12:23

ROK ISTEKAO

Zakonski rok istekao DAN PRVI, da li to znaci da pravilnik moze a ne mora da se postuje.....

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси