Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Данас истиче рок за објављивање резултата медијских конкурса Министарства културе
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

29. 06. 2016.

Аутор: К. К. Извор: УНС

Данас истиче рок за објављивање резултата медијских конкурса Министарства културе

„Решења о расподели средстава за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја су у процедури, написана су и тренутно су код министра. Чекамо да их добијемо потписане и објавићемо их чим стигну, надамо се данас или сутра. Знамо да данас истиче прописани рок за њихово доношење“, речено је Уружењу новинара Србије (УНС) у Министарству културе и информисања.

Комисије за оцењивање пројеката састављене од представника новинарских и медијских удружења и медијских стручњака свој посао завршиле су још пре око месец дана.

„Комисије су у мају завршиле посао и предлози решења о расподели су потписани, тако да су комисије свој посао урадиле“, рекао је генерални секретар УНС-а и један од чланова комисија Нино Брајовић.

Подсетимо, Правилником о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања прописано је да Решење о расподели средстава мора бити донето у року од 90 дана од дана закључења конкурса.

Конкурсе за суфинансирање медијских пројеката Министарство културе и информисања расписало је 1. марта и они су трајали до 31. марта.

Коментари (1)

Остави коментар
чет

30.06.

2016.

anonymous [нерегистровани] у 12:23

ROK ISTEKAO

Zakonski rok istekao DAN PRVI, da li to znaci da pravilnik moze a ne mora da se postuje.....

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси