Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси  |  Суфинансирање медија у Смедеревској Паланци
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси

14. 09. 2018.

Аутор: Д.Ђ. Извор: Данас

Суфинансирање медија у Смедеревској Паланци

Општинско веће Смедеревске Паланке донело је решење о расподели средстава по конкурсу за суфинансирање пројеката медијских садржаја у 2018. години.

Како преноси Podunavlje.info, најбоље је прошла РТВ Јасеница, којој је, за два пројекта, одобрено безмало 7 милиона, од укупно нешто више од 11 милиона конкурсних динара.

После РТВ Јасенице, највише новца припало је Шумадијским вестима – 1.550.000 и Смедеревским новинама – милион и по динара. Међу (срећним) добитницима су и портал паланкаданас.рс – 410.000, Радио ИФМ из Тополе – 200.000 динара.

За новац је у конкуренцији било 25 пројеката, а 10 ће бити суфинансирано. Новац је рецимо додељен и „Српском телеграфу“, али и Дневном листу „Данас“. Ови први су добили пола милиона, а ови други целих 40 хиљада динара, с којима треба да реализују пројекат!

Списак закључују паланачки недељник026.рс са 50 хиљада и портал прессек.рс из Крагујевца са 48.000 динара. Иначе, међу одбијенима су „Курир“, који је конкурисао са новинама али и порталом есспресо.рс, СОС Канал Плус, РТВ Плана…

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси