Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси  |  Портал: Општина дала 220.000 динара РТВ Браничево које нема у регистру медија
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси

02. 11. 2018.

Извор: Бета

Портал: Општина дала 220.000 динара РТВ Браничево које нема у регистру медија

Општина Мало Црниће определила је милион динара за осам пројеката на овогодишњем конкурсу за суфинансирање пројеката од јавног интереса у области информисања, од чега је око 370.000 динара додељено удружењу грађана и једној РТВ која не постоји у регистру медија, који имају истог власника, односно заступника.

По наводима пожаревачког портала Радио Бум 93, медија центру Браничево из Петровца на Млави додељено је 220.000 динара а Удружењу љубитеља туризма и екологије "Академац" из Београда 150.000 динара.

Њихов заступник је Владан Костић из Београда, аутор туристичких репортажа и емисија.

У оквиру Браничево медија центра, чији је Костић заступник, функционише Радио-телевизија Браничево за коју није јасно да ли постоји у регистру медија, пренео је Радио Бум 93.

Наводи се и да на сајту Агенције за привредне регистре по називу предузећа, као ни по називу самог медија није могуће пронаћи РТВ Браничево и да у решењу општинске комисије о расподели новца није јасно да ли Удружење љубитеља туризма и екологије "Академац" има у свом саставу продукцију преко које би се реализовао одобрени медијски пројекат.

У документу општине Мало Црниће нису наведени конкретни пројекти за које је додељен новац из општинског буџета, већ само називи учесника.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси