Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси  |  Град Ниш издваја за медијске пројекте 79 милиона
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси

11. 03. 2019.

Аутор: Бета Извор: Данас

Град Ниш издваја за медијске пројекте 79 милиона

Град Ниш расписао је конкурс за суфинансирање медијских пројеката у 2019. години и за ту намену из буџета града биће издвојено 79 милиона динара.

Конкурсом, објављеним 9. марта, предвиђено је да максимални износ по пројекту износи 15 милиона динара, а минимални 150.000 динара.

Рок за пријаву пројеката је 15 дана од дана објављивања, а исти рок важи и за пријаву предлога за чланове комисије која ће оцењивати медијске пројекте.

Износ који је град Ниш ове године определио за медијске куће, највећи је од 2015. од када у Нишу функционише суфинансирање медија путем медијских пројеката.

Путем конкурса 2015. године из буџета града је за ту намену издвојено 57.235.000 динара, 2016. године издвојено је 68.205.000 динара, 2017. године 20.500.000, а прошле године 54 милиона.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси