Насловна  |  Актуелно  |  Шта је УНС рекао, а шта (ни)је објављено  |  Шта је председник УНС-а рекао, а шта ЦИНС није објавио
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Шта је УНС рекао, а шта (ни)је објављено

09. 05. 2020.

Извор: УНС

Шта је председник УНС-а рекао, а шта ЦИНС није објавио

Портал Центар за истраживачко новинарство Србије (ЦИНС) у јучерашњем тексту под називом „Избор новог директора неће ослободити РТС“ није у целости објавио изјаву председника Удружења новинара Србије Владимира Радомировића.

Део одговора који ЦИНС у тексту није пренео, а који је Радомировић послао новинарки тог портала је:

- Како објаснити да новинари РТС-а не смеју да кажу да је НАТО убио њихове колеге 1999. године? Како објаснити да се у програму замагљује натпис „Косово је Србија”? Да се праве документарни филмови о Јосипу Брозу, а ниједан о Драгољубу Михаиловићу? Да ли ове чињенице говоре да је РТС „режимска телевизија”, како му се често спочитава, или да ту има и неких других утицаја о којима се не говори у јавности?

Коментари (1)

Остави коментар
сре

13.05.

2020.

Nebojsa [нерегистровани] у 08:56

Bravo Vladimire

Bravo Vladimire, najiskrenije, neverovatno da nista nismo naucili, titoisti nam i dalje kroje kapu, a nas bi jadne i sutra kao ovce bacali u jame jer nista ne pamtimo!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси