Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Независно друштво новинара Војводине - лицемерје и двоструки аршини
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 07. 2020.

Извор: Министарство културе и информисања

Независно друштво новинара Војводине - лицемерје и двоструки аршини

Независно друштво новинара Војводине показало је у свом данашњем саопштењу за јавност шта значи немати образа и части, а имати суфицит лицемерја и двоструких аршина.

Када друштвено-политички радник који себе назива новинаром министра у Влади назове фукаром, онда се то са становишта политичких активиста из НДНВ и њихових идеолошких ментора назива слободом мишљења.

Када се на изречену увреду одговори онако како доликује, онда је то за ЦК НДНВ нецивилизованост и недопустиво понашање за државног службеника, што не изненађује када је реч о политички и идеолошки острашћеном кружоку који себе назива еснафским удружењем, како би, са немалим бројем чланова и без ваљаних професионалних референци, добио могућност да буде наводни борац за независност медија и слободу говора.

Историја је учитељица живота, она нас је на овим просторима добро подучила шта значи принцип „слобода за себе, не и за осталеˮ, који годинама промовише НДНВ уз подршку непознатих спонзора из иностранства. Друштвено-политичким радницима из НДНВ препоручујемо да се упознају са свим околностима које намеће једноумље које афирмишу, али и да пре него посегну за увредама добро размисле шта такав вид комуникације подразумева.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси