Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Адриа Медиа Група: Селективне и тенденциозне објаве медија Јунајтед групе
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 09. 2020.

Извор: Адриа Медиа Група

Адриа Медиа Група: Селективне и тенденциозне објаве медија Јунајтед групе

Адриа Медиа Група најоштрије осуђује нове неистините и селективне објаве медија у власништву Јунајтед групе. Наиме, данас је на порталима Н1 и Нова објављен текст под насловом „Игор Жежељ тражи искључење Јелисавете Василић из Савета“, што је апсолутно нетачно.

Игор Жежељ је у писму Савету за борбу против корупције, а које смо јавно објавили и које у целости можете да прочитате овде: https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3536407/istina-o-pritiscima-na-savet-za-borbu-protiv-korupcije-kurir-objavljuje-pismo-igora-zezelja, тражио искључење Јелисавете Василић из конкретног случаја који се тиче уговора између Телекома Србије и компаније Wireless Mediа, због могућег сукоба интереса.

Ово је још један доказ да медији Јунајтед групе свесно раде зарад интереса својих власника. Управо они крше кодекс и баве се оним за шта упорно оптужују друге медије: објављују селективне информације и спинују, а да читаоцима не оставе могућност да прочитају писмо у целости и сами донесу суд. Данашње објаве потврђују да притисак на Савет за борбу против корупције долази искључиво од медија Јунајтед групе, а то објашњава и чињеницу да је Савет након јучерашње седнице саопштење за јавност доставио само Н1.

Сматрамо да су овакви поступци Јунајтед групе недопустиви и очекујемо од удружења да их јавно осуде.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси