Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  У среду у Београду трибина „Визуелна медијска писменост“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

28. 09. 2020.

Извор: Центар за развој фотографије, УНС

У среду у Београду трибина „Визуелна медијска писменост“

Центар за развој фотографије у среду, 30. септембра у 18 часова у галерији Француског института у Београду (Кнез Михаилова 31) одржаће трибину под називом „Визуелна медијска писменост“ намењену новинарима, студентима и младима на којој ће бити представљен значај јачања медијске писмености у нашем друштву.

"Извештавање јавности путем визуелних садржаја има своје специфичности, захтеве и велику одговорност према медијским конзументима. Фотографија утиче на свест посматрача, васпитава, покреће трендове и формира укус публике“, наводе организатори трибине, који истичу значај визуелне медијске писмености у друштву у којем је фотографија доминантан медиј.

Учесници трибине су: проф. др Данка Нинковић Славнић, доктор политичких наука, Факултет политичких наука, др Ана Мартиноли, доктор наука у области савременог менаџмента електронских медија, Факултет драмских уметности, Љубица Гојгић, новинар, Слободан Рељић, социолог и новинар и Звездан Манчић, председник Центра за развој фотографије.

Трибина ће бити одржана уз поштовање епидемиолошки мера. Заинтересовани ће моћи да је прате и путем линка који ће бити објављен на страницама друштвених мрежа Центра за развој фотографије и Француског института 30/9 у преподневним часовима.

Одржавање трибине су подржали Француски институт у Србији и Амбасада Сједињених америчких држава.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси