Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Помоћ за Радио Апатин
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 03. 2012.

Извор: Дневник

Помоћ за Радио Апатин

Апатин - Општинско веће је на јучерашњој седници прихватило предлог „Планета“ д.о.о. Радио Апатин за остваривање пословне сарадње у области информисања грађана, на подручју општине и спонзорисање информативног програма.



У захтеву „Панете“ д.о.о. је образложено да је Радио Апатин емитовање почео 19. јануара прошле године и да је до данас остварен добар ниво афирмације и слушаности радио станице, али тај успех ни приближно није једнак пословном и финансијком резултату, а обзиром на тешку и лошу материјалну и финансијску ситуацију у друштву, па је оцењено да пословање радио станице није могуће без помоћи локалне самоуправе.

Према финансијском плану 60 одсто потребних средстава Радио Апатин ће обезбедити комерцијалним садржајима а преосталих 40 одсто - 156.000 месечно, односно 1.872.000 на годишњем нивоу, финансираће се из општинског буџета.

Ј. П.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси