Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Традиционални медији и даље неприкосновени
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

28. 03. 2012.

Извор: Блиц

Традиционални медији и даље неприкосновени

Традиционални медији попут новина, телевизије и радија и даље су најефикаснији начин комуницирања с јавношћу у односу на комуницирање на друштвеним интернет мрежама као што су Фејсбук или Твитер, показало је истраживање које је у 12 земаља спровела водећа светска агенција за односе с јавношћу „Ketchum".



Овај резултат нам говори да, упркос невероватној експанзији друштвених мрежа последњих година, људи и даље најбоље реагују на традиционалне начине комуникације, доживљавајући их као природније и приступачније.

Охрабрује и податак да чак 84 одсто испитаника оцењује комуникацију као један од најбитнијих фактора када је у питању вођство, било оно политичко или пословно - рекла је Љиљана Бољановић, директорка „Ketchumove“ агенције у Србији „Pleon Olaf&McAteer“.

За 50 одсто испитаника контакт лице у лице је најверодостојнији начин комуникације и чини вође најуверљивима. Следе говори на телевизији - 43 одсто, радију - 41 одсто и у штампаним медијима - 38 одсто. Појављивање лидера на блоговима веродостојним је оценило 20 одсто испитаника, на Фејсбуку 16 одсто, у огласима 13 одсто, а на Твитеру само 8 одсто.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси