Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  “Новости“ све млађе
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

08. 05. 2012.

Извор: Вечерње новости

“Новости“ све млађе

Породица нашег листа у своје крило примила 12 нових чланова

Породица нашег листа у своје крило примила 12 нових чланова

Док последњих година новинске ступце и телевизијске прилоге свакодневно пуне вести о рецесији, и када без посла остаје више хиљада радника, породица „Вечерњих новости“ се - шири и подмлађује. У своје крило, наша компанија јуче је примила 12 нових, младих људи.

До јуче хонорарни сарадници, а сада као стално запослени у „Вечерњим новостима“, могу се похвалити десет новинара и два административна радника.

- Залагањем и трудом доказали сте да вам је место у „Вечерњим новостима“ - обратио се новим снагама генерални директор и главни уредник Компаније „Новости“ Манојло Мањо Вукотић.

- „Новости“, као и сви други медији у Србији воде врло тешку битку да преброде сведруштвену кризу. Један од начина је увођење свежих, младих, образованих снага, као што сте ви. То је наша стратегија. Са вама ћемо бити динамичнији и креативнији.

Професионалној армији новинара у Компанији „Новости“ која броји око три стотине, придружили су се Марија Јанковић, Никола Недељковић, Милена Поповић, Бошко Хаџић, Бојана Лазић, Татјана Лош, Марина Јунгић Милошевић, Марија Дедић, Ангелина Радисављевић и Нина Штркић.

В. Н.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси