Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  „Медији, сиромаштво и социјална искљученост”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

01. 06. 2012.

Аутор: Н. Р. Извор: Дневник

„Медији, сиромаштво и социјална искљученост”

Међународна научна конференција „Медији, сиромаштво и социјална искљученост” биће одржана у суботу 2. јуна у сали 30 на Филозофском факултету, Улица др Зорана Ђинђића 2, а отварање скупа је у 9.30 сати.

О истраживању о медијским сликама сиромаштва, као и сиромашних и социјално искључених група у земљама региона говориће научници са универзитета у Скопљу, Сарајеву, Бањалуци, Подгорици, Нишу, Београду и Новом Саду.

 

Резултате двогодишњег истраживања о медијском дискурсу о сиромаштву у Србији представиће шефица Одсека за медијске студије и координаторка истраживања проф. др Дубравка Валић Недељковић, координаторка за социјалну политику и укључивање Рома из Тима за социјално укључивање и смањење сиромаштва Владе Републике Србије Мирјана Максимовић и менаџерка пројекта асистетнткиња мр Јелена Клеут.

Овај скуп научника, који је  организовао Одсек за медијске студије у оквиру пројекта „Медијски дискурс о сиромаштву и социјалној искључености”, реализује се под покровитељством швајцарског Регионалног програма подршке истраживању у области друштвених истраживања на Западном Балкану.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси