Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Осуђени нападачи на новинарку "Вијести"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

12. 06. 2012.

Аутор: Н.Н. Извор: Танјуг

Осуђени нападачи на новинарку "Вијести"

ПОДГОРИЦА - Нападач на новинарку "Вијести" Оливеру Лакић осуђен је на четири месеца затвора, док је његов суграђанин Марко Пиписер ослобођен оптужби за угрожавање њене сигурности, али је осуђен за угрожавање безбедности особа које су биле са новинарком у друштву.

 

Мусић и Пипер су оптужени да су од 31. јануара до 3. Фебруара новинарки независног дневника"Вијести" Оливери Лакић, упутили озбиљне претње. Мусић је, притом, угрозио и сигурност особа са којима је новинарка 3. Фебруара била на новинарском задатку, за шта је данас једино и осуђен.

Мусић и Пипер су радници мојковачке Фабрике цигарета, чије пословање испитује тужилаштво због наводног шверца и прања новца, а о чему је извештавала новинарка Лакић, пренео је инФормативни портал "Вијести онлајн".

Власници Фабрике "Tара" су 31. јануара преко Славка Мусића новинарки “Вијести” уместо одговора на питања о сумњивом пословању у Мојковцу уручили две орхидеје упаковане тако да подсећају на оне које се носе на гробље, а он је два дана касније својим аутомобилом блокирао аутомобил екипе листа у којој су били Лакић и Ђурић, близу хангара у Доњој Горици истих власника.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси