Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Најбоље из региона
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

14. 06. 2012.

Аутор: М. Б. Извор: Нови магазин

Најбоље из региона

И ове године Mass Media Internacional додељује награде за пословну изврсност,етичност и одговорност. Бизнис личност године у региону југоисточне Европе јe Емил Тедески, председник Атлантик групе. Лауреати су и ове године показали да криза може да се претвори у шансу, каже Миливоје Радовановић

Нови магазин један је од овогодишњих добитника престижне регионалне награде Бизнис партнер у области медија.

Награду Бизнис партнер додељује Mass Media Internacional, компанија за тржишне комуникације, а установљена је пре 18 година да би се скренула пажња јавности на уложене напоре, постигнуте успехе и позитиван допринос компанија у неговању добрих пословних обичаја, поштовању пословне етике и морала и уважавању пословних партнера, клијената и потрошача. А додељује се компанијама и институцијама из региона југоисточне Европе за исказану пословну изврсност,
етичност и одговорност.

У области медија награда је припала и Радио-телевизији Србије, компанији Рингиер Аксел Спрингер, Радио-телевизији Војводине и привредном Вјеснику.

Награда “Регионални бизнис партнер 2012” додељује се једној најбољој компанији из сваке од земаља региона. Ове године то су: Адрис група из Хрватске, Кеш холдинг из Мађарске, Team Net International из Румуније, ГД Гранит из Македоније, Сопхарма из Бугарске, Творница цемента Какањ из БиХ и ХГ Будванска ривијера из Црне Горе.

Посебну награду „Бест Партнер 2012“ добиће на крају свечане церемоније доделе награда у четвртак 14. јуна само једна од награђених компанија, а све награђене компаније тајним гласањем одлучиће која је завредила епитет најбољег партнера.

После 18 година показало се да свеобухватан и аналитичан метод избора награђених подстиче стварање нових партнерстава и успостављање боље пословне сарадње у региону, унапређење пословне и инвестиционе климе и брже
економско повезивање и просперитет.

У оквиру специјалних награда, за бизнис личност године у региону југоисточне Европе за вишегодишњи успешан рад, ефикасност у организовању и вештину у доношењу стратешких одлука изабран је Емил Тедески, председник Атлантик групе.

Мессер Техногас је компанија која је показала највиши степен друштвене одговорности и бриге о локалној заједници, а општина Пећинци награђена је као институција која је дала посебан допринос стабилизацији пословне климе и
развоју пословне сарадње у региону. За изузетну еколошку свест и бригу о заштити животне средине награђен је Рударски басен Колубара, а за усавршавање знања и вештина менаџера награђен је Факултет организационих наука.

За посебан допринос у промоцији домаћих и светских културних вредности награђен је Центар лепих уметности Гуарнериус, а за залагање и хуманитарне акције од општег друштвеног и националног значаја награду је добило Хуманитарно друштво Незаборавак.

Награда „Бизнис партнер 2012“ посебно се додељује и најбољим компанијама из различитих области које су регистроване у Србији. Овогодишњи добитници су Енергопројект холдинг, АД Млекара Шабац, КОН ТИКИ травел, Републички геодетски завод, Интерградња Куп - SUN MOON & STARS, Агротрадинг Нови Сад, Техноманија Београд, Неопланта, Промонт група Нови Сад, Saga New Frontier Group, Меркур осигурање, E-smart systems Београд, ДТД Рибарство, Мејс Београд, Гомекс, Нопал лукс, Висока хотелијерска школа Београд, Aks express курир, Беохемија, Агент плус, Инстел Нови Сад, Ћира Аранђеловац, Унион дрво групација, Делтра петрол Кладово, Кепром Београд, Стојков штампарија Нови Сад и Уметничка ливница „Браћа Јеремић“.

„Када смо пре 18 година установили награду Бизнис партнер за пословну изврсност, етичност и одговорност чинило ми се најтежим да уверим и друге партнере колико је битна чињеница то што компаније саме предлажу и оцењују своје пословне партнере за које верују да задовољавају утврђене озбиљне критеријуме. У протекле непуне две деценије у томе смо успели, што потврђује чињеница да је награда добила своје место у региону и да је велики број компанија и институција из Србије, Словеније, Мађарске, Румуније, Хрватске, БиХ, Црне Горе, Албаније, Македоније, Бугарске, Грчке и Кипра заслужено добило ову награду. Лауреати су и ове 2012. године показали да криза може да се претвори у шансу”, каже Миливоје Радовановић, генерални директор компаније Mass Media International.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси