Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Вулин на националној фреквенцији показивао фотографије обезглављених тела
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 07. 2021.

Аутор: Бета / Н1

Вулин на националној фреквенцији показивао фотографије обезглављених тела

Министар унутрашњих послова Александар Вулин је на телевизији са националном фреквенцијом објавио делимично цензурисане фотографије обезглављених тела, у склопу политичке ток шоу емисије.

Он је гостујући у Хит твиту на ТВ Пинк казао да су у питању фотографије које су нађене на мобилним телефонима члановима криминалне групе Вељка Беливука, а да су сви злочини почињени у кући у Ритопеку.

На фотографијама су се видели чланови криминалне групе Беливук и Срђан Лалић, које држе особу сакривеног идентитета, како је навео Вулин, „пред клање“, обезглављени леш прободен са више ножева из ког се цеди крв у канту, откинута људска стопала.

Приказане су и фотографије пакета, за које је Вулин тврдио да садрже кокаин, као и фотографије осумјичених на базену и на летовању.

„Све (жртве) су навијачи Партизана, клали су их други навијачи Партизана, утврдили смо идентитет свих до једног… (Фотографије) су њихови трофеји, они су се тиме хвалили“, навео је министар унутрашњих послова.

Вулин је оценио да медијски наводи да се трибина Патизана „буни“ против председника државе Александра Вучића и да скандира против њега, представљају „инструисано незадовољство криминалне групе“.

Узнемирујуће фотографије су истовремено са гостовањем министра Вулина на Пинку објавили бројни таблоиди и интернет портали у Србији.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси