Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Курир непожељан у Хумској
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

13. 07. 2012.

Аутор: К.Р. Извор: Курир

Курир непожељан у Хумској

Партизан не дозвољава нашем новинару да извештава с меча на Малти, иако је редакција, као и увек, желела да плати путовање.

 

Новинару Курира није дозвољено да отпутује с Партизаном на утакмицу против Валете с Малте, иако је наш лист био спреман да плати аранжман, који им је понудила туристичка агенција „Партизан травел“. У среду ујутру, кад је био последњи рок за пријаву, речено нам је да је све у реду и да се у понедељак новинар појави на аеродрому, да би неколико сати касније дошла друга информација.

Речено нам је да у авиону нема места, иако ће се у њему наћи навијачи који су спремни да плате 52.000 динара за аранжман, који обухвата и једно ноћење с доручком. Наш лист је извештавао с великог броја мечева црно-белих, чак и у Лиги шампиона, када је интересовање било много веће, али се никад није догодило да било који новинар који плати аранжман не може да оствари путовање.

- Време је годишњих одмора, па смо закупили мали авион и једини разлог зашто не можете да путујете је тај што нема места. Та одлука није усмерена ни против вашег листа ни против новинара који прати ФК Партизан - покушао је да објасни портпарол црно-белих Ненад Даниловић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси