Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Илић: Бећковићеву би требало правно преваспитати
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 07. 2012.

Аутор: Н.Н. Извор: Блиц

Илић: Бећковићеву би требало правно преваспитати

Лидер Нове Србије Велимир Илић данас је на конференцији за новинаре поново напао медије, Б92 и ауторку и водитељку емисије Утисак недеље Ољу Бећковић.

 

Велимир Илић који очекује да ће поново бити министар у Влади Србије, тврди да се против њега води медијска кампања, а међу одговорнима за то поменуо је новинарку Ољу Бећковић за коју је казао да би је требало "правно преваспитати".

 - Ви знате да се ових дана води једна изузетна велика хајка у Србији против мене, медијска хајка и на све друге могуће начине и да то стварно није добро. И то су исти они коју су водили хајку годинама, они и даље настављају нешто да причају. Стварно не разумем неке људе који хоће да они праве владу, хоће они да одлучују, хоће они у име бирача и гласача да дају свој суд, своје мишљење и тако даље. Ја више не разумем госпођу Ољу Бећковић, шта више она хоће од мене, да ли је она нормална, да ли је она здрава и молим одговорне људе на Б92 да је пошаљу на анализу - рекао је Велимир Илић на конференцији за новинаре у седишту своје странке.  

На ову изјаву реаговала је ауторка и водитељка емисије Утисак недеље Оља Бећковић:

"Нови Велимир Илић заслужује шансе да се потврди, а ако сам имала неке коментаре они су се односили на оног старог Велимира Илића, а тај стари Велимир Илић нема никакве везе са овим новим који је данас дао ту изјаву".  

Велимир Илић је и раније, док је био министар за капиталне инвестиције и инфраструктуру, често јавно нападао Б92 и није се либио да новинаре наше медијске куће прозива непримереним увредама.  

И пре него што је постао министар, а након петооктобарских промена Велимир Илић је давао непристојне изјаве о Ољи Бећковић и Б92.  

Познат је и случај напада на новосадског новинара Владимира Јешића кога је у сред интервјуа шутнуо ногом. пре два месеца окончан је судски поступак поводом овог напада, а суд је Велимиру Илићу наложио да оштећеном новинару Јешићу плати казну од 1.380.000 динара.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси