Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  BuzzMonitor - помера границе савременог пословања
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

03. 08. 2012.

Извор: Ninamedia

BuzzMonitor - помера границе савременог пословања

Компанија Нинамедија је поводом 10 година пословања лансирала нови интелигентни сервис, под називом BuzzMonitor, који мења целокупно пословање компанија и помера тржиште клипинга на регионалном нивоу.

У питању је софтвер који на најпрецизнији начин прати све јавне канале комуникације на интернету, а ког су креирали српски програмери у најновијим информационим технологијама.

 

Уз помоћ BuzzMonitor-а не само да ће одмах имати приступ шта онлине медији и друштвене мреже, попут Facebook-а и Twitteer-а, пишу о бренду, компанији, одређеној теми, политичкој партији, појединцу или кампањи итд, већ ће корисници аутоматски добити повратну информацију о реаговању јавности. Кроз брзу претрагу унутар вести и чланака, али и унутар коментара и дискусија посетилаца, корисници ће моћи правовремено и прецизно да прате токове јавног мњења. Због тога је BuzzMonitor важан ослонац у превенцији кризних ситуација, подизању ефикасности кампања и прецизном и поузданом планирању активности на интернету.

Овакав производ на нашем тршишту нема конкуренцију јер нуди највиша могућа технолошка решења, поуздану анализу веће количине података, као и тачно извештавање, а све то уз невероватну лакоћу коришћења корисничког интерфејса.

Поред апликације, корисницима BuzzMonitor сервиса биће доступан и професионални аналитичар друштвених мрежа, који ће на основу постављених параметара и интересовања корисника дефинисати појмове за анализу на друштвеним мрежама. Резултати ће корисницима бити представљени графички, како би добили потпуну јасноћу, прегледност и прецизност, на основу којих ће правити даље пословне планове.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси