Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Крагујевац: Промоција књиге “Смех под вешалима”, сав приход од продаје иде за помоћ новинару Мирославу Јовановићу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 06. 2022.

Аутор: Н1 Извор: Н1

Крагујевац: Промоција књиге “Смех под вешалима”, сав приход од продаје иде за помоћ новинару Мирославу Јовановићу

У Народној библиотеци “Вук Караџић” у Крагујевцу, у четвртак, у 19 часова, биће представљен роман “Смех под вешалима” новинара и драмског писца Радета Радовановића. О овом делу ће на промовији говорити уредник дневног листа Данас Дража Петровић, Зоран Вулетић, председник Грађанског демократског форума и генерал у пензији Благоје Граховац. “Смех под вешалима” објавила је издавачка кућа.

 

У Народној библиотеци “Вук Караџић” у Крагујевцу, у четвртак, у 19 часова, биће представљен роман “Смех под вешалима” новинара и драмског писца Радета Радовановића.

О овом делу ће на промовији говорити уредник дневног листа Данас Дража Петровић, Зоран Вулетић, председник Грађанског демократског форума и генерал у пензији Благоје Граховац.

“Смех под вешалима” објавила је издавачка кућа Мост Арт Југославија, након што је неколико издавачких кућа одбило да буде издавач због поднаслова књиге “Све што сте желели да не знате о рату на Косову”. Насловну страну илустровао је Душан Петричић.

Сав приход од продаје књиге аутор је одлучио да поклони у добротворне сврхе за исплату дуга главног уредника некадашње Светлости Мирослава Јовановића, који је кажњен са 820.000 динара због неколико текстова, објављених у овом недељнику у време када је био уредник.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси