Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Додик репортерки Н1: Веома сам трпељив јер вам допуштам да уђете у службене просторије Републике Српске
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 11. 2023.

Аутор: ФоНет Извор: Данас

Додик репортерки Н1: Веома сам трпељив јер вам допуштам да уђете у службене просторије Републике Српске

Председник Републике Српске Милорад Додик данас је на конференцији за медије репортерки Телевизије Н1 рекао да је „веома трпељив“, јер уоште допушта новинарима тог медија улазак у службене просторије Републике Српске.

Додик је новинарку питао да ли мисли да он нема службу која прати шта ради Н1.

Члановима породица погинулих бораца Војске Републике Српске је Додик доделио одликовања, након чега се обратио медијима.

Додику је постављено питање о минималној плати у Републици Српској, наводи Н1.

Пословна заједница у Републици Српској је негодовала због неговештаја да би минимална плата могла бити око 500 евра.

„То треба да договоре синдикат и пословна заједница, нема потребе да се са мном обрачунавају. Сада је време да учинимо све да кроз путовања које ћемо почети заједно омогућимо сигуран статус запосленима“, рекао је Додик.

Он је обећао да ће власти Републике Српске бити спремне да са сваким послодавцем посебно разговарају о њиховим микро околностима.

На питање да коментарише што су се у његовој близини нашле особе из криминалног миљеа, Додик је одговорио: Ви из Н1 само гледате како ћете нешто… Ако сам и по чему познат, онда је то што мени особе из криминалног миљеа не могу ни да приђу.

Немојте да подваљујете, лажете, кадгод зинете лажете. Нико није био код мене, нити може да ми приђе, не можете да ми припишете никакво ни пријатељство, ни дружење, а 20 година сам на власти.

Додик је изјавио да је редакцијски задатак Н1 да клевеће Републику Српску.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси