Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Дневник данас проглашава најбоље спортисте у 2022. години
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 12. 2023.

Аутор: Л. Б. Извор: Dnevnik.rs

Дневник данас проглашава најбоље спортисте у 2022. години

Од 1956. године и првог добитника, легендарног члана Војводинине златне генерације Радомира Крстића, до данашњих дана, у Дневников низ најбољих спортиста Војводине уткане су медаље са престижних међународних такмичења, континенталних и светских првенстава и олмпијских игара.

Данас ћемо низу од 65 спортских величина, који су резултатима оплеменили садржаје који живот значе у панонском поднебљу, у пријатном амбијенту Дединог салаша на Ченеју,  у 12 сати придружити и 66. члана спортске породице бесмртника. 

Дневник ће данас прогласити тројицу „најбољих међу најбољима“, изабраних у конкуренцији претходно награђених најбољих такмичара у 23 спортске гране, што Дневникову традицију чини јединственом, на простору југоисточног дела европског континента. Биће то прилика да се на једном месту нађу и за здравље упитају легенде војвођанског и српског спорта, надограђујући децембарску традицију под капом Дневниковом, евоцирајући успомене на време чије су спортске димензије одређивали и печат му задавали. 

И у постолимпијској години чланови Дневникове спортске редакције вагали су појединачне вредности у конкуренцији достојној традиције: за трофеј најбољег конкурисали су спортисти који су позлатили учешћа на европским и светским шампионатима, у појединачним и у колективним спортовима. 

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси