Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  „Искривили сте се од зла, зло ће да вас изједе“: Уместо одговора на питање, Шапић опет вређа новинара Н1
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 04. 2024.

Аутор: Ненад Нешић Извор: Н1

„Искривили сте се од зла, зло ће да вас изједе“: Уместо одговора на питање, Шапић опет вређа новинара Н1

"Лажови који су се физички искривили од зла и које ће зло појести" - тим речима се новинару Н1 обратио председник Привременог органа Александар Шапић, који је још једном на конференцији за медије уместо одговора на конкретно питање Н1, опет вређао наше репортере и коментарисао њихов рад.

У ватерполу се то зове бруталити и најстроже се кажњава. На овом месту он, као јавни функционер, без икаквих последица одговор на питање замењује вређањем – сада и Београђана.

„Нашли неку будалетину, пошто не знам који други израз да искористим. То зло ја нисам видео не памтим“, рекао је Шапић.

А какво је то зло Шапић видео на Н1 и ко је будалетина?

„Мислим да ћемо догодине на Косово, то је тренутна идеја, пошто мислим да је ово баш породично организовано, хвала пуно привременом органу“.

То је био један од анкетираних грађана на манифестацији Београдски дани породице. Сарказам није или јесте препознао, али друге анкетиране Београђане, Шапић није коментарисао.

„Програм је одличан“.

„Савршен је, ево сва сам се заросила, тотално сам потресена, ово нам ипак мало више треба да научимо да волимо нашу земљу коначно“, рекли су поједини грађани.

Причу о анкети Н1, емитованој у суботу, покренуо је сам Шапић, без да смо га ишта питали о томе, као по обичају, не одговарајући на оно што га јесмо питали.

„Иначе што се тиче вас, чини ми се да је баш ваш прилог био пре неки дан…“, кренуо је Шапић.

Н1: Је л можемо да одговоримо на питање, ја бих вас замолио да престанете да коментаришете мој рад, дакле одговорите на питање које сам поставио или немојте, хвала.

„Немојте да се љутите, али не можете ви мени да наређујете…“, рекао је Шапић.

Н1: Уопште се не љутим, ја кад будем био ту онда могу да будем тема, сад сам овде, тамо никада нећу бити, и зато вас молим да не коментаришете мој рад и рад мојих колега, одговорите или не, хвала.

„Хвала и вама, али нећете ви мени одређивати о чему ћу ја да говорим. Појешће вас зло драги мој колега, пријатељу, господине, како год хоћете могу да вас ословим, зло ће да вас изједе. Ја вас гледам, вас и ваше колеге, ви сте се искривили од зла, физички сте почели да се кривите, пуни сте једа, мржње, зла“, рекао је Шапић.

„Мислим да наше стрпљење има граница и да је ово данашње обраћање Шапића на конференцији за штампу, оно што је нашем новинару Ненаду Нешићу изговорио прешло све границе. Дакле ми ћемо се бавити темама које су битне за град, али му нећемо дати прилику да и даље вређа наше новинаре“, каже програмски директор Н1 Игор Божић.

Иначе, родитељи београдских основаца и средњошколаца добиће у септембру 20 хиљада динара по детету од Града Београда, које ће моћи да искористе за куповину уџбеника, најавио је председник Привременог органа Александар Шапић и објаснио да пријављивање за ову меру почиње 22. априла и траје до краја лета.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси