Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Тијанић: Тадићу, ја сам новинар, а шта си ти?!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

29. 08. 2013.

Аутор: К. Б. Извор: Курир

Тијанић: Тадићу, ја сам новинар, а шта си ти?!

Александар Тијанић, генерални директор РТС, поручио је Борису Тадићу да је неозбиљан и питао га шта му је његова пророчица саветовала - да се врати и доврши Србију или само да докрајчи ДС?

У отвореном писму, први човек РТС је поручио почасном председнику демократа да га не вуче за перо.

- Времена су, кажеш, „ историјска, озбиљна и тешка“. Ти ниси. Не гледајући у звезде, рекао сам ти тачан резултат прошлих избора годину дана пре него што си их изгубио. Сад опет гледаш у небо и видиш да ћу ја завршити радећи за Курир и Информер. Дакле, бићу новинар. А шта ћеш бити ти? Шта каже твоја пророчица?

Какав ти је „аспект“? Почасни? Хм. Или можда намераваш да се вратиш и довршиш Србију или само докрајчиш Демократску странку? Ради шта хоћеш. Баш као у последњој четвртини свог мандата - написао је први човек РТС.

- Но, скромно је моје новинарско умеће да у седам дана истовремено полемишем са актуелним и почасним председницима некад велике и важне странке. Па ипак, не вуци ме превише за перо. Можда ћеш се пријатно изненадити - навео је Тијанић и потписао се с „пророк“.

Борис Тадић јуче није желео да коментарише Тијанићеве наводе. Или му, просто, само треба мало више времена да смисли шта да каже.

Историјат

Како су се чашћавали Борис и Александар

Тијанић о Тадићу

Прошле изборе изгубио кандидат који није успео, због изборних рокова, да обиђе све женске бираче лично. И уручи им то што им је уручивао. Паметан, леп, проевропски, модеран тип. А главни човек у његовом изборном штабу је била једна жена. Није његова. Жена је врачара која себе представља као астролога и, практично, доноси све важне одлуке уз консултацију са звездама.

Тадић о Тијанићу

Положај планета на звезданом небу указује на то да дотичног чека сјајна будућност као спољног сарадника таблоида као што су Курир или Информер. Али ово је могуће само у случају да му буду добри аспекти. Међутим, уколико се деси да аспекти не буду по њега повољни, дотичног на звезданом небу чека жалосна судбина звезде падалице.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси