Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Оливера Ковачевић: Звао ме Б92, али не прелазим
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 08. 2013.

Аутор: Милојко Божовић Извор: Блиц

Оливера Ковачевић: Звао ме Б92, али не прелазим

Оливера Ковачевић није нашла заједнички језик са Телевизијом Б92, са које јој је понуђено да буде један од водитеља емисије “Булевар”.

 

Она каже да ће и даље водити “Да, можда не” на Јавном сервису, али да би у блиској будућности волела да ради “Недељно поподне”.

“Блицу” је из извора блиских Телевизији Б92, која би требало да крене са емитовањем “Булевара” 23. септембра, потврђено да се већ неко време преговара са Ковачевићевом. Такође, ауторка популарних политичких ток-шоу програма на „Политици“, „Пинку“, БК и сада на РТС-у, потврдила је за наш лист контакте са Б92, али је истакла да од тог трансфера нема ништа.

- Звали су ме у јуну још, разговарали смо доскора, ради се о занимљивом пројекту, али се нисмо договорили. Једноставно, емисија није одговарала мени. Желела бих да успеју - каже Оливера Ковачевић.

Она додаје да би нова сезона њене емисије “Да, можда не” требало да крене у септембру, додавши да је после прошлогодишњег вођења “Јутањег програма” добила инспирацију да ради нешто што би се разликовало од формата по којој је гледаоци препознају.

- После дугогдишњег вођења политичких ток-шоу програма, мислим да бих са већим жаром радила „Недељно поподне“. Та идеја је потекла од чланова моје редакције након што смо прошле године месец дана радили „Јутарњи програм“ РТС-а - рекла је Оливера Ковачевић за “Блиц”.

 Михајловски, Миловановић...

Емисија “Булевар” је телевизијска форма (инфотејмент) коју, како најављују аутори, нисмо имали прилике да гледамо на нашим телевизијама. За сада је потврђено да ће “Булевар” водити Ана Михајловски и Милош Миловановић, а требало би да им се придружи још један водитељ. Сваке вечери 60 минута обрађиваће теме из области естраде, политике и јавног живота уопште.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси