Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Полицијска мафија прети власнику Курира и уреднику Актера
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 09. 2013.

Полицијска мафија прети власнику Курира и уреднику Актера

Како Курир сазнаје у државном врху Србије, криминализовано руководство полиције одлучило је да монтира хапшење власника Курира Александра Родића и уредника Актера Тихомира Тришића. На монтирано хапшење Александра Родића врх МУП одлучио се због тога што Курир данима извештава јавност о злоупотребама, корупцији и организованом криминалу у самом врху српске полиције, а Тихомира Тришића због интервјуа о полицијској мафији који је дао листу Курир.

Спремност на монтирање хапшења Александра Родића и Тихомира Тришића уследила је пошто је криминализовани врх полиције данима покушавао да, претећи и вршећи притисак, заустави медијско извештавање о злоупотребама у врху полиције.

Александар Родић: Мислио сам да су претње новинарима и власницима медија давна прошлост, али изгледа да је то у Србији 2013. године стварност. Нас у Куриру неће зауставити ничије претње.

Тихомир Тришић: Полицијска мафија уцењује и прети највишим државним функционерима годинама, па ме не изненађује што прете непослушним новинарима. Само нек прете, само нек’ уцењују, само нек’ монтирају, само нек’ хапсе. Неће још дуго.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси