Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Дигитализација најављена за 2015. годину омогућиће ширење сигнала
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

11. 09. 2013.

Аутор: Г. Ј. Извор: Вечерње новости

Дигитализација најављена за 2015. годину омогућиће ширење сигнала

Телевизија Центар из Свилајнца обележила је пет година постојања и у кратком периоду забележила, за српске али и европске улове, рекордну гледаност од чак осам милиона гледалаца на друштвеним мрежама и кабловским каналима.

 

Телевизија која је формирана у скромним условима, и емитује програм у кабловским системима Свилајнца, Баточине, Лапова и Деспотовца, нема дозволу РРА за емитовање програма. Дигитализација која је најављена за 2015. годину, омогућиће ширење сигнала.

- ТВ Центар је стекао широку публику свих категорија, њихово пуно поверење, али и интересовање ван подручја које покривамо путем кабловских оператера - каже директор и уредник Предраг Тодоровић.

- Доказ тога је и више од осам милиона интернет корисника, који су путем „Јутјуба“ и наше фејсбук-странице погледали неке од клипова и инсерата из наше продукције. Овакво интересовање је само један од разлога због којих ће ТВ Центар у најскоријем року оформити и своју интернет-страницу и преузети обавезу да информише, едукује и забавља много шири аудиторијум.

ТВ Центар се самостално издржава и труди да са 15 запослених очува стечени углед, те прошири сигнал. Од великог значаја биће расписивање конкурса и добијање дозволе за рад од Републичке радиодифузне агенције.

Шема

Иако је информативно-политички програм доминантан сегмент програмске шеме, дневно емитовање четири издања централно-информативне емисије Дневник и десет кратких издања вести, и остали сегменти програма, културни, документарни, дечји, забавни, спортски, серијски, филмски, подједнако су заступљени.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси