Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Милојко, где је 40.000 евра?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

11. 09. 2013.

Аутор: Предраг Пауновић Извор: Курир

Милојко, где је 40.000 евра?

Некадашњи селектор Милован Ђорић не може да престане да размишља о, како сам каже, издајничким изјавама Милојка Пантића, па је одлучио да спортског коментатора јавно пита где је нестало 40.000 евра аконтације, коју је добио за снимање филма о „орловима“ на СП у Јужној Африци 2012!

 

Бата Ђора тврди да је био присутан кад је Пантићу уручена поменута сума новца за тај пројекат, али ни након три године филм није направљен.

Што је ћутао УНС

- Тај пијанац, који на телевизији пљује и вређа све фудбалске стручњаке у Србији, а следеће јутро каже да је био мортус и да се ничег не сећа, морао би јавности да објасни где је филм „Орлови у Јужној Африци“! За тај пројекат њему је на руке исплаћена аконтација од 40.000 евра, од чега је 5.000 моје, али та бараба је попила све а није ни скупила филмску екипу. Паре није вратио нити намерава јер се цео живот бави преварама. Он је професионални преварант, и то му је једино занимање - каже Ђорић.

Фудбалски стручњак се слаже с тим што је УНС осудио његове изјаве, али пита ово удружење зашто никад није реаговало кад је Милојко вређао многе и претио им.

Променио све странке

- Гњида је била у свим странкама, али је највећи траг оставио код Мире Марковић. Преварант је уз Мирин благослов малтретирао колеге и претио им, уцењивао саговорнике и тражио им новац за гостовања у емисијама. Такође, од Звезде је деценијама узимао грдне паре, а кад су га шутнули, он је почео да их пљује на сва уста - завршио је Ђора.

Мало о политици

ЛДП држи барабу у странци

Ђорић каже да није желео да вређа Либерално-демократску партију, али му није јасно зашто су у своје редове примили човека који им је срушио рејтинг.

- Нисам желео да увредим никог из ЛДП, али био сам изнервиран јер је оно ђубре у њиховој странци. Јадни људи не схватају да им је пијани Милојко својим појављивањем у кампањи, које је дебело наплатио, само наштетио рејтингу.

Није ми јасно како не схватају да примањем те барабе у странку само руше углед ЛДП - рекао је Ђорић.

Милојко Пантић

Доста ми је и Ђоре и вас

Редакција Курира ступила је у контакт с познатим спортским коментатором, који је на почетку разговора био расположен за причу, али кад је чуо за шта га Милован Ђорић оптужује, Милојко Пантић се разбеснео.

Ма слушајте, ви! Не занима мене шта Ђорић прича и какве даје изјаве за Курир.

Речи тог човека не желим да коментаришем, и тачка. Доста ми је више и њега и вас - плануо је Пантић и прекинуо везу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси