Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  „Блиц” 3Д омиљено штиво, у кући, кафићу, превозу...
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 09. 2013.

Аутор: Милка Радовић Извор: Блиц

„Блиц” 3Д омиљено штиво, у кући, кафићу, превозу...

Пола Србије је јуче носило 3Д наочаре. Разлог - читали су специјално издање „Блица“ поводом 17. рођендана нашег листа. То је било прво штампано 3Д издање новина на овим просторима, а читаоци су имали прилику да открију нову димензију штампаног броја, и мало је рећи да су били одушевљени.

 

- Вау! Па ово је сјајно! Чули смо за “Блиц”, али сада смо се баш пријатно изненадили. Слике су много добре, али нам је жао што не можемо да читамо на српском језику - углас су говорили Израелци Кристо Григоров и Алон Салзберг, који су у посети Београду.

Кажу да први пут виде нешто овако и да би било одлично када би сваког дана излазиле овакве новине.

Широм Србије већ у 10 сати није било „Блица“ на киосцима. За породицу Јовановић из Ниша 16. септембар је двоструки јубилеј јер осим рођендана омиљеног листа, који читају од првог дана, славе и годишњицу брака. Тродимензионално издање само им је улепшало празник.

- Јуче, на 17. рођендан “Блица” ми смо прославили пунолетство нашег брака, односно 18 година од када смо се венчали. Тачно на нашу прву годишњицу “Блиц” је почео да излази, тако да је овај датум за нас двоструки јубилеј. Сваки дан смо са „Блицом“ - будимо се уз вести које доносе ове новине у штампаном издању и увече лежемо уз најновије информације са „Блицовог“ портала - кажу Оливера и Александар Јовановић из Ниша.

„Фантастично, данас сте јединствени! Срећан рођендан Блицу!“, овако су реаговале Кристина Кошанин и Милена Лаловић, студенткиње из Крагујевца када су се у башти једног од крагујевачких ресторана сусреле са данашњим бројем „Блица“!

Ново 3Д рођенданско издање дневних новина „Блиц“ у Новом Саду су дочекали оберучке. Као и обично, распродат је до поднева, те су се на скоро сваком кораку могли видети ревносни читаоци са поклон-наочарима.

- Веома је интересантно издање, до сада нисам ово видела на киосцима. Одлична идеја за рођендански број, веома ми се допада - каже Радана Ђукић док са своје две пријатељице у парку чита промотивно издање.
 И где год се окренете: у парковима, продавницама, градском превозу иста је слика. Сви читају „Блиц“.

И у највећем друштву свако има свој примерак, а лактовима се гуркају и прстом показују на детаљ који је неко од њих открио листајући по десети пут новине.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси