Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Градоначелник Новог Сада посетио РТВ
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 09. 2013.

Извор: РТВ

Градоначелник Новог Сада посетио РТВ

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић посетио је дирекцију Радио-телевизије Војводине и састао се са генералним директором ове медијске куће Срђаном Михајловићем.

 

Градоначелник је по завршетку састанка на којем му је презентована тренутна ситуација у којој се та медијска кућа налази, као и стратешки планови за будућност обишао просторије Радија Нови Сад и студијско-концертни простор Студио М.

"Важно је да РТВ и Град Нови Сад негују добру сарадњу и комуникацију, и зато ми је велико задовољство што ме је директор регионалног јавног сервиса данас упознао са стањем у којем се налази Радио-телевизија Војводине, као и са развојним плановима у наредном периоду. У разговору са директором и његовим сарадницима стекао сам утисак да руководство РТВ има визију и да поседује снагу да изађе из ни мало једноставне ситуације у којој се налази. Најважније је то да у овом тренутку сви дамо подршку овој медијској кући, јер је од општег интереса да она настави да ради и да буде објективни непристрасни јавни сервис свих грађана Војводине", рекао је градоначелник Милош Вучевић.

Генерални директор РТВ Срђан Михајловић се захвалио градоначелнику што је исказао интересовање за проблеме те медијске куће, као и за то како покрајински јавни сервис види себе у будућности и нагласио да иако је решавање актуелних проблема обавеза републичке и покрајинске Владе, значајно је и да Град буде подршка на том путу напретка.

Јавни медијски сервис Радио-телевизија Војводине је јавна медијска кућа у Србији, а њено седиште је у Новом Саду.

РТВ емитује свој програм на српском језику и језицима националних мањина, а неке емисије се такође преводе и на језик знакова који је намењен гледаоцима оштећеног слуха.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси