Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Родић: Вељовићу, иза Курира је народ!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 09. 2013.

Аутор: Алексанар Родић Извор: Курир

Отворено писмо власника Курира Александра Родића

Родић: Вељовићу, иза Курира је народ!

Директоре српске полиције, Ви можда руководите највећим и најмоћнијим системом у земљи, али очигледно не знате да ја руководим најхрабријим новинама у Србији, које Ваше претње, лажи и манипулације неће зауставити у професионалном извештавању о злоупотребама у полицији, на чијем сте челу пуних седам година.

 

Дакле, новинари и уредници Курира, као и ја лично, не бојимо се Ваше велике полицијске моћи и њене константне злоупотребе.

Иза Курира не стоји нико осим народа, док иза Вас, како сами јавно тврдите, стоје председник Николић, премијер Дачић и вицепремијер Вучић.

Нека иза Вас стоји ко год хоће, али Курир никад неће стајати иза корумпираних и криминализованих шефова српске полиције, којима Ви руководите, већ иза поштених полицајаца, интереса грађана, државних интереса и руководства које овом друштву и држави мисле добро и раде добро.

Клевећете да Курир руши српску полицију, да имамо прикривене и зле намере.

Не, директоре Милораде Вељовићу, ми не рушимо полицију, никад нисмо и никад нећемо рушити ниједну институцију система, али истина је да својим извештавањем рушимо систем злоупотреба, распрострањену корупцију и организовани криминал у сваком сегменту српског друштва, а посебно у српској полицији, на чијем сте Ви челу.

Иста та полиција, на чијем сте челу све време, ухапсила је Џајића по налогу тајкуна, иста та полиција хапсила је Кнежевића по налогу политичара, иста та полиција је годинама уназад ћутке посматрала, а тиме заправо штитила, пљачкашку приватизацију у Србији.

То је иста она полиција којој је Верица Бараћ годинама безуспешно достављала стотине извештаја, на које Ви никад нисте реаговали, очигледно штитећи оне које нисте смели по закону да штитите и полтронски слушајући владаоце чијим скутима сте увек били близу, увек на располагању, истовремено црпећи из те политичке подршке снагу за свој опстанак и очување малог царства злоупотреба, корупције и криминала у самој полицији.

Да не трошим речи на оно што цела Србија већ зна, српска полиција је оболела од Вашег руковођења њоме, Ви и слични Вама сте заправо највећа препрека професионалној и искреној борби против организованог криминала и корупције и стварању здравог друштвеног амбијента, неопходног за даљи напредак и просперитет Србије.

Кога год да држите милом или силом на коленима  и у страху, знајте, Курир нисте и никад нећете.

Можда ће још неко време иза Вас стајати понеки моћан политичар, али знајте да иза Курира све време стоји народ, стотине хиљада грађана свакодневно. Народ, иако осиромашен, опљачкан, преварен, изманипулисан од функционера склоних криминалу, функционера сличних Вама, признаћете, није слаб савезник у нашој борби за нормално и просперитетно друштво ослобођено криминализованог руководства, како у врху полиције тако и у врховима других државних институција.

Уздравље, Вељовићу


Александар Родић

Коментари (1)

Остави коментар
сре

18.09.

2013.

anonymous [нерегистровани] у 11:25

Opšte veselje

Ha, ha, ha!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси