Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Ђилас продао “Дајрект медију”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 09. 2013.

Извор: Дневник

Ђилас продао “Дајрект медију”

Компанија “Дајрект медија”, досадашња чланица “Мултиком групе” лидера ДС-а Драгана Ђиласа, постала је део медијске групе бугарског бизнисмена Красимира Гуергова. Како је саопштио “Мултиком”, нови власник је у медијском послу од раних деведесетих година прошлог века и на бугарско медијско тржиште је довео највеће стране инвеститоре.

Гуергов је дугогодишњи бугарски партнер компанија Централ јуропијан медија ентерпрајзис (ЦМЕ) као и “Њуз корпорејшн”, угледних медијских компанија које послују у средњој и источној Европи – Компанијом “Дајрект медија” управљаће јак локални тим менаџера, с међународним бордом директора на челу, у којем ће кључни чланови бити угледни професионалци из медијског бизниса, вишегодишњи партнери наше глобалне мреже – рекао је Гуергов, наводећи да та аквизиција омогућава ширење пословања и стицање нове предности у региону и шире.

Гуергов је и акционар “БТВ Медија групе”, водеће медијске куће са 44 одсто удела на бугарском тржишту, и председник оглашивачке агенције “Крес”.

Весна Пешић је недавно у “Утиску недеље” на Б-92 позвала Драгана Ђиласа и Чедомира Јовановића да “продају своје фирме ако хоће да буду у политици”, а Ђилас је након тога рекао да већ дуго покушава да прода своју фирму “Мултиком”, али да нема купца.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси