Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Нови портал на хрватском медијском простору
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

11. 10. 2013.

Извор: Бета

Нови портал на хрватском медијском простору

Хрватски медијски простор од данас има још један нови портал - www.autograf.hr, а његов главни уредник Драго Пилсел тврди како је окупио 50-ак врсних аутора који ће покушати да промене лошу медијску слику земље, јавља агенција Хина.

"Немамо илузија, али ако медијску слику Хрватске променимо само за један посто уверен сам да ћемо учинити пуно", поручио је Пилсел на конференцији за новинаре.

Он је истакао да ауторски тим чини "репрезентативна екипа за лигу шампиона" у којој су измђју осталих Ренато Баретић, Игор Мандић, Теофил Панчић, Здравко Зима, Милана Вуковић-Руњић, Иван Ловреновић те низ других угледних аутора из Хрватске и региона.

Портал autograf.hr, по речима његових уредника, жели да сведочи о обнови односа у друштву, о стварању политике која ће се вратити својим крајњим значењима, што подразумева бригу за друштво која је истовремено и брига за опште добро.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси