Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Саша Мирковић именован за помоћника министра културе
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

14. 10. 2013.

Извор: Бета

Саша Мирковић именован за помоћника министра културе

Један од оснивача београдске Радио-телевизије Б92 Саша Мирковић именован је данас, на седници Владе Србије, за помоћника министра културе и информисања, саопштила је влада. Мирковић ће на тој дужности заменити Драгана Коларевића, који је био задужен за медије и који је данас разрешен. Саша Мирковић рођен је 1967. године, а дипломирао је на београдском Правном факултету.

 

Један је од оснивача Радија Б92 1989. године, у којем је радио као музички уредник, директор програма и генерални менаџер Радио телевизије Б92.

Био је председник и члан Управног одбора Б92 од 2003. до 2007. године.

Саша Мирковић је и један од оснивача Асоцијације независних електронских медија (АНЕМ), која је основана 1993. године, а председник те организације је од 2006. године.

Коментари (2)

Остави коментар
уто

15.10.

2013.

anonymous [нерегистровани] у 18:09

sve je isto samo njega nema

Samo se uzimaju ovi za medije, sta je sa kulturom? Gde su drzavni sekretari i ostali?

Одговори
пон

14.10.

2013.

anonymous [нерегистровани] у 16:16

ЕКИПИРАЊЕ

Нисам против, кад би ме питали,овог именовања. Тим пре што је реч о сину пок.Боре Мирковића, доброг ствараоца ТВ Београд и још бољег ондашњег комунисте. Али, чуди ме што, у време тврдње садашње власти да не треба по идеолошком и сличном кључу доводити у фотеље ”кадрове”,чак и Тасовац не може да одоли - отерао је бившег СПС и онда СНС Коларевића и остале, а задржао проверене другарице и другове који су се истицали као опозиционари. То није гаранција за добар рад, нарочито сада кад на другачији начин ваља вући напред. Ово је запажање добронамерно и нема разлога да га не објавите баш у гласилу сталежа.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси