Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Покренут нови кабловски канал српске ТВ- Прва плус
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 10. 2013.

Аутор: Ј. В. Извор: Вечерње новости

Покренут нови кабловски канал српске ТВ- Прва плус

Прва српска телевизија покренула је нови кабловски канал под називим Прва плус, са циљем да гледаоцима у Србији и региону понуди додатне програмске садржаје.

Нови програм, како је најављено, биће забавног карактера и базираће се на филмовима и серијама, забавним емисијама из продукције ове медијске куће.

- Многи садржаји на Првој плус биће премијерно приказани, а гледаоци ће за почетак пратити серије холивудске продукције. Серије, попут “Бети Вајт и откачени маторци”, “Лилихамер”, “Без трага”, “Ласко”, “Злочини из прошлости”

одабране су тако да задовољавају сва интересовања љубитеља ових врста програма - најавила је Катарина Павловић, директорка Прве плус, на прексиноћној промоцији новог канала на 25. спрату пословног центра “Ушће”. - Део програма чиниће и емисије које су гледаоци такође волели на Првој српској телевизији - “Кеш такси”, “Дама без блама” и “Паклена кухиња”. На овај начин желели смо да подсетимо наше гледаоце на све оне најзанимљивије емисије којима смо донели један нови програмски талас и привукли велику пажњу публике.

Директор “Антена” групе за Југоисточну Европу Павел Станчев нагласио да ће и нови канал Прве поставити високе стандарде.

- Разлог покретања Прве плус је што су гледаоци тражили више Прве и то је нови корак на тржишту кабловских телевизија. Прва плус је забавни канал, без вести, са много премијерних филмова и серија. Понудићемо, ускоро и додатне канале, али за разлику од других ићи ћемо корак по корак, јер нама је битнији квалитет у односу на квантитет - истакао је Станчев.

На промоцији новог канала Прве српске телевизије присуствовало је поред препознатљивих лица једне од најгледанијих телевизија и много познатих личности из света музике и филма као и пословни партнери Прве.

Засад уз СББ

Програм Прве плус од пре два дана могу да прате корисници СББ кабловског оператера на територији Србије и Црне Горе, а ускоро и корисници услуга осталих дистрибутера телевизијског кабловског програма.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси