Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Ало! напунио шест година!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 10. 2013.

Извор: Ало!

Ало! напунио шест година!

Ваше и наше “Ало!” новине напуниле су јуче шест година! Наравно, понајвише због вас, наших драгих читалаца, који сте препознали наш труд и наградили нас титулом најтиражнијих дневних новина у Србији!

Јучерашњу радну атмосферу благо су “пореметиле” торте које смо добили од бројних читалаца и сарадника, као и многобројне честитке. Међу првима су нам честитали ЈП “Путеви Србије”, посланик Ненад Поповић и први потпредседник Владе.

“Желим да и у будућности објективно и прецизно информишете читаоце о свим актуелним темама и догађајима. Надам се да ћемо наставити успешно да сарађујемо”, пожелео нам је вицепремијер Александар Вучић. Од 15. октобра 2007. године, када је изашао први број ваших и наших “Ало!” новина, наши новинари и сарадници уз велику помоћ све бројније читалачке публике разоткрили су небројено много афера, писали и помогли многима, на чистац истерали разне политичаре, тајкуне, криминалце и друге који су мислили да су изнад вас и нас!

Заједно са вама смо се трудили да ствари мењамо набоље. И верујемо да су то само неки од разлога што у рукама држите данашњи примерак “Ало!”. Обећавамо да ћемо бити још бољи! Хвала вам! Редакција “Ало!”

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси