Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Матић: И полиција води истрагу о убиству Ћурувије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

22. 10. 2013.

Аутор: Ј. Лукач Извор: Данас

Матић: И полиција води истрагу о убиству Ћурувије

Директор полиције Милорад Вељовић формирао је Радну групу у МУПу која такође ради на истрази убиства новинара Славка Ћурувије, а Комисија за истину о убијеним новинарима редовно обавештава Владу о свом раду, каже за Данас Веран Матић, председник ове комисије. На прикупљању релевантних доказа којима ће организатори, починиоци и помагачи убиства Славка Ћурувије бити изведени пред лице правде, поред чланова Комисије интензивно ради Радна група МУПа коју је формирао директор полиције у циљу расветљавања овог убиства.

Наведена Радна група, као и Тужилаштво за организовани криминал, које води истрагу овог случаја, у потпуности су упознати са сазнањима Комисије, наводи Матић за наш лист.

Упитан о сазнањима Комисије да постоје непосредни сведоци Ћурувијиног убиства, Матић одговара да више детаља не може да изнесе због „успешности даљег рада и безбедности потенцијалних сведока“.

 Комисија о свом раду редовно извештава свог оснивача - Владу Србије, као и јавност кроз повремена саопштења. Резултати рада Комисије ће бити видљиви кроз кривични прогон починилаца, организатора и помагача, а на крају рада, Комисија ће објавити свој детаљан извештај, истиче Веран Матић.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси