Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Карић: Медијске законе што пре у Скупштину
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

22. 10. 2013.

Извор: Танјуг

Карић: Медијске законе што пре у Скупштину

Посланик клуба СНС Драгомир Карић упитао је данас Владу Србије када ће се пред посланицима наћи сет медијских закона, будући да је њихово усвајање, како је рекао, важно за уређивање медијске сцене.

Карић је у Скупштини Србије оценио да медијска сцена није уређена и не одговара потребама непристарасног и објективног извештавања и навео да то највише одговара власницима медија.

“Претходних дана се у јавности могло чути и да су медијски закони од кључног значаја за даљи процеш евроинтеграција и позитиван извештај о напретку”, рекао је Карић у делу седнице када посланици могу да траже информације од надлежних.

Он је рекао да се у медијима могу видети приватни обрачуни путем писаних или електронских гласила и да за сада нико није сносио одговорнст.

Према његовим речима, често се дешава да интересне групе воде медијске ратове и збуњују тако грађане.

“Приближава се почетак преговора, мора да се преузме одгововрност за стање у иноформисању. Очекујем да што пре предлози медијских закона стигну у у парламент, рекао је Карић.

Коментари (1)

Остави коментар
сре

23.10.

2013.

anonymous [нерегистровани] у 14:15

Karić?

E, Karić će osloboditi medije!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси